Projecten

Hier treft u een deel van de projecten aan die ik heb gerealiseerd. Een aantal projecten zijn in samenwerking met Arne Keuning gedaan. Wilt u meer weten? Neem gerust contact met mij op.

Eric Beuwer Grond- en GroentechniekEric Beuwer Grond- en Groentechniek wilde een extra communicatiekanaal, waarop hij goed kan presenteren wat hij doet, o.a. door middel van een aantal dynamische fotopresentaties. Tevens kan de bezoeker direct contact met hem opnemen. De site is ontwikkeld met het beheersysteem Website Baker.

Willem de BakkerWillem de Bakker biedt via een webwinkel haar klanten de mogelijkheid om online broodjes, soep e.d. te bestellen. De site is gemaakt met het Joomla beheerssysteem, in combinatie met de Virtuemart webwinkel-software. Uiteraard kan men zelf de artikelen in de winkel beheren.

 

Vosmanshuys Estate PlanningVosmanshuys Estateplanning wilde een site met een passende uitstraling, die eenvoudig zelfstandig te beheren is. Dit is gerealiseerd met het beheersysteem Website Baker.

 

 

Gezondheidscentrum de ParelDeze site dient als centrale informatievoorziening over alle zorgverleners die vanuit één locatie in Luttenberg hun diensten aanbieden. De inhoud is door De Parel zelf te onderhouden met behulp van het Joomla beheerssysteem.

 

vakantiewoning Bolwerk 4 StavorenOp deze site kunt u online een vakantiewoning reserveren in Stavoren in Friesland. Het volledige reserveringstraject verloopt via internet. De site wordt onderhouden met het beheersysteem Joomla. Ik heb met Arne Keuning in het samenwerkings-verband Netkicks de templates aangepast en waar nodig de achterliggende code gewijzigd. Het resultaat is een site waarmee de eigenaar in een handomdraai de reserveringen kan afhandelen, wat zeer veel tijdsbesparing oplevert.

installroundVoor Installround heb ik in overleg met het bedrijf de volledige website ontworpen en gebouwd, waarbij voorlopig het onderhoud door mij wordt gedaan. Wanneer de site groeit, kan eenvoudig worden overgestapt naar een systeem waarbij de klant zelf de site bijwerkt.

 

Voor de Deventer Montessorischool heb ik met Arne Keuning in het samenwerkings-verband Netkicks de website en het intranet gerealiseerd. Het team kan zelfstandig aanpassingen doorvoeren op de site. Bij dit project wordt gebruik gemaakt van site@school als beheersysteem.

Plaatselijk Belang Luttenberg Voor Plaatselijk Belang Luttenberg heb ik de website gerealiseerd,, die als extra communicatie- en distributiekanaal ingezet wordt. De site kan worden onderhouden door leden van het comité. Ook bestaat de mogelijkheid om zgn. projectpagina's te maken die alleen toegankelijk zijn voor leden van een bepaalde commissie.

 

© Ben Ramaaker.nl, web consultancy; ontwerp: Danny Gunawan en Ben Ramaaker